Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di filetto di manzo a listarelle (1x5 cm) e infarinate
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 cipolle in quarti (100 g circa)
- 500 g di funghi champignon a fette
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo
- 1 cucchiaio di senape in polvere
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 20 g di Vodka
- 20 g di acqua
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
of ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa -
20
g di concentrato di pomodoro
of 50 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Voeding
- per 4 porzione
- Calorieën
- 1468 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 38.6 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash ungherese
1 godz. 45 min
Gulash tirolese
1 Std. 30 Min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 min
Goulash alla birra doppio malto
1 godz. 15 min
Costine di maiale caramellate alla mela
2h 35 min
Zuppa di pollo e funghi
55 min
Curry di pollo Cape Malay
1 godz.
Marmitako di polpo
50 min
Costine di maiale in agrodolce
50 min
Zuppa di pollo alla messicana
50 min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1 Std. 5 Min
Maiale in agrodolce
45 min