Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 baguette, a rondelle (circa 1 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio, a fettine
- 70 g di cipolla, in quarti
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ¼ di cucchiaino di sale fino
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
-
100
g di prosciutto Serrano a fette
of 100 g di prosciutto crudo a fette
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 205 kJ / 49 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurstel vestiti
40min
Tartine estive
4h
Linguine al salmone e vodka
20min
Caesar salad di tonno
35min
Involtini tricolore al cartoccio
45 min
Tapenade al tonno
10min
Caesar salad
45 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Bocconcini di hamburger
2sa 35 dk
Madeleine salate salame e verdure
35min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1u.
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min