Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marynata z tofu
- 60 - 80 g czerwonego wina, wytrawnego
- 25 g sosu sojowego, jasnego
- 100 g napoju sojowego
- 3 gałązki rozmarynu, świeżego
- 200 g tofu, średnio twardego, pokrojonego w 1 cm kostkę
Ragout
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 30 g masła
- 400 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 450 g ziemniaków, pokrojonych 1 cm kostkę
- 300 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki
- 1 łyżkę koncentratu pomidorowego
- 15 g mąki kukurydzianej
- ½ łyżeczki soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 707 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wegańskie "chili con carne"
1 godz.
Tadżin - marokański gulasz wegetariański z dyni
40 Min
Ragout z soczewicą i burakami
2h 10 min
Crumble po indyjsku
1 Std. 20 Min
Dal makhani
13h 20min
Kokosowy pilaw z orzechami nerkowca
1 godz.
Kokosowy dhal z soczewicy
20 min
Dal z soczewicy z mlekiem kokosowym
45 Min
Warzywne curry z mleczkiem kokosowym
50 Min
Curry ziemniaczane (Ala hodi)
40 Min
Peruwiańskie quinotto
35 Min
Gulasz sojowy z knedlami
1 godz.