Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pomidorów, dojrzałych, pokrojonych w ćwiartki
- 180 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 3 ząbki czosnku
- 20 g oliwy z oliwek
- 250 g czerwonej soczewicy, suszonej, opłukanej i osuszonej
- 350 g wody
- 2 łyżeczki soli
- 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 300 g bakłażana, pokrojonego w ok. 1 cm plastry
- 300 g cukinii, pokrojonej w ok. 1 cm plastry
- 100 g sera wegańskiego, tartego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 716 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 9.79 g
- Koolhydraten
- 13.85 g
- Vetten
- 8.54 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kolorowa zapiekanka z soczewicą
1 Std. 30 Min
Wegetariańskie curry ziemniaczane z kalafiorem (aloo gobi)
1óra 10p
Ragout z soczewicą i burakami
2 godz. 10 min
Curry z bakłażana, szpinaku i soczewicy
25p
Wege Tex-Mex z brązowym ryżem
1óra 10p
Gulasz z soczewicy i batatów z pęczakiem
50p
Strączkowy gulasz z czarnuszką i szpinakiem
13 godz. 35 min
Tadżin - marokański gulasz wegetariański z dyni
40 min
Zapiekanka z soczewicy
1 Std. 20 Min
Pilaw z ziarnami i burakiem
30p
Leczo wegańskie z czerwoną soczewicą
1óra
Wegańskie "chili con carne"
1óra