Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g red cabbage, thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
- 150 g carrots, peeled
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 2 garlic cloves
- 175 g plain flour
- 25 g rice flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp caster sugar (optioneel)
- 1 tsp ground black pepper
- 175 g water
- 100 g fresh beansprouts
- 200 g oil, for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
- 20 g sweet chilli sauce
- 80 g tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1467.1 kJ / 350.7 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 736.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 30min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Lemonade
5min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Jamaican carrot juice
15min
Steamed Molotof
30 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min