Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g red cabbage, thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
- 150 g carrots, peeled
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 2 garlic cloves
- 175 g plain flour
- 25 g rice flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp caster sugar (optioneel)
- 1 tsp ground black pepper
- 175 g water
- 100 g fresh beansprouts
- 200 g oil, for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
- 20 g sweet chilli sauce
- 80 g tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1467.1 kJ / 350.7 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 736.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 Std. 5 Min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min