Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g red cabbage, thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
- 150 g carrots, peeled
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 2 garlic cloves
- 175 g plain flour
- 25 g rice flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp caster sugar (optioneel)
- 1 tsp ground black pepper
- 175 g water
- 100 g fresh beansprouts
- 200 g oil, for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
- 20 g sweet chilli sauce
- 80 g tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1467.1 kJ / 350.7 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 736.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Vietnamese Chicken Pho
1sa 10 dk
All-Purpose Meat Rub
5min
Onde Onde Cupcakes
1 godz. 5 min
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2h 15 min
Charoset
10min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1sa
One Pot Noodles
30 min
Whole Wheat Bread, Spread and Chicken Meatballs
1sa 45 dk
Lotus Leaf Glutinous Rice
1sa 35 dk