Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g azeite
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 20 g coentros
- 20 g gengibre
- 350 g tomate em pedaços
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
- 1 c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de coentros em pó
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 630 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 300 g arroz basmati
- 600 g feijão-preto cozido escorrido
- 80 g leite de coco
- 1 ½ c. chá de feno-grego (optioneel)
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1662.6 kJ / 397.4 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 928.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel de cenoura
15min
Salada de arroz com atum
35 min
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Quiche de espinafres com base de polenta
1h 10min
Arroz de vegetais e kimchi com ovo estrelado
50min
Bucatini de beterraba e feta
25 Min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25 Min
Ovos no forno com legumes espiralizados - TM5
Geen beoordelingen
Bowl de salmão e arroz
30min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 min
Cuscuz mediterrânico
10min
Massa de tomate seco e tempeh
30min