Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pechuga de pollo, deshuesada y sin piel
- ¾ de pierna de cerdo
- 1000 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- 5 piezas de clavos de olor
- 2 hojas de laurel frescas
- 1 pizca de orégano fresco
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 pizca de comino en polvo
- ¼ de canela en polvo
- 70 g de cebolla blanca
- 1 chile poblano, desvenado y sin semilla
-
1
de chile cuaresmeño, desvenado y sin semilla
of chile jalapeño, desvenado y sin semilla - 400 g de tomate verde, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal
- ¼ de lechuga, en trozos
- cilantro, fresco, un manojo
- 1 cdita de aceite vegetal
- 6 de elotes, blancos, tiernos, desgranados
- lechuga
- 4 rábanos
- ¾ de cebolla blanca, picada
- 3 limones, en cuartos
- tostadas
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 15658 kJ / 3742.3 kcal
- Eiwitten
- 415.8 g
- Koolhydraten
- 172.7 g
- Vetten
- 157.2 g
- Verzadigd vet
- 29.6 g
- Vezels
- 33.8 g
- Natrium
- 7988.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Lomo en salsa de cacahuate
15min
Papitas negras
55min
Caldo de queso
40min
Frijoles Maneados
20 min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Molletes con chorizo
40min