Compatibele versies
Alubias blancas con chorizo en salsa de jitomate y pescado al vapor. Natilla de naranja.
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Natilla de naranja.
- 10 g de ralladura de naranja, solo la cáscara.
- 80 g de azúcar morena
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 3 yema de huevo
- 1 pizca sal marina
Frijoles güeros con chorizo en salsa de jitomate y pescado al vapor
- 5 g de ralladura de limón amarillo, solo la cáscara.
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 5 g de sal marina
- 150 g de chorizo, cortado en trozos.
- 120 g de cebolla
- 2 diente de ajo
- 10 g de aceite de oliva
- 4 filete de bacalao, fresco, (aprox. 150 g cada uno).
- 400 g de puré de jitomate
- 200 g de calabacita, en cubos (1 cm).
-
1
cda tomillo seco
of 1 cda hierbas de olor secas -
2
cditas caldo de verduras en pasta
of 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado. - ¼ cdita sal
- ¼ cdita pimienta negra molida
- 570 g de alubias enlatadas, escurridas.
- 50 g azúcar morena, para caramelizar.
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 4379.8 kJ / 1046.8 kcal
- Eiwitten
- 73.8 g
- Koolhydraten
- 88.2 g
- Vetten
- 45.4 g
- Verzadigd vet
- 21.6 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 1488 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de atún para el desayuno
30 min
Limonada negra
144h
Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada
2 Std.
Pollo a la paprika en olla
45 min
Frijoles puercos a mi manera
25 min
Barras de proteína
50 Min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Tartaletas de chocolate y frutos secos
1 Std. 10 Min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10 min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1 Std. 30 Min
Cocción de arroz basmati
35 min
Postre de chabacano con yogur de vainilla
1 Std. 30 Min