Compatibele versies
Alubias blancas con chorizo en salsa de jitomate y pescado al vapor. Natilla de naranja.
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Natilla de naranja.
- 10 g de ralladura de naranja, solo la cáscara.
- 80 g de azúcar morena
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 3 yema de huevo
- 1 pizca sal marina
Frijoles güeros con chorizo en salsa de jitomate y pescado al vapor
- 5 g de ralladura de limón amarillo, solo la cáscara.
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 5 g de sal marina
- 150 g de chorizo, cortado en trozos.
- 120 g de cebolla
- 2 diente de ajo
- 10 g de aceite de oliva
- 4 filete de bacalao, fresco, (aprox. 150 g cada uno).
- 400 g de puré de jitomate
- 200 g de calabacita, en cubos (1 cm).
-
1
cda tomillo seco
of 1 cda hierbas de olor secas -
2
cditas caldo de verduras en pasta
of 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado. - ¼ cdita sal
- ¼ cdita pimienta negra molida
- 570 g de alubias enlatadas, escurridas.
- 50 g azúcar morena, para caramelizar.
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 4379.8 kJ / 1046.8 kcal
- Eiwitten
- 73.8 g
- Koolhydraten
- 88.2 g
- Vetten
- 45.4 g
- Verzadigd vet
- 21.6 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 1488 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas estofadas
9 Std.
Lentejas con chorizo
1 godz. 30 min
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones integrales
40min
Puchero
1 Std. 40 Min
Sopa de lentejas
1 godz. 30 min
Menú: Albóndigas con salsa de verduras. Hojaldre de manzana.
1 godz. 30 min
Frijoles puercos a mi manera
25 min
Pastel de Chocolate
3 Std.
Macarrones boloñesa
40min
Pasta con salchichas en olla
30 min
Goulash de ternera con papas y manzana
1 Std. 25 Min
Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6
5h 30min