![Tortillitas de bacalao con miel (Hestan Cue™) Tortillitas de bacalao con miel (Hestan Cue™)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F5B84C16-AD91-46AB-8F45-DACE9273AE34/Derivates/665f4b82-dfff-4004-af6a-1334e845e57b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de aceite vegetal para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina de trigo
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de cebolla, en trozos
- 300 g de bacalao desalado y deshebrado (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua, muy fría
- 1 cda de polvo para hornear
- 2 huevos
- 60 g miel
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1341 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 58 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poleá
15 min
Mole de olla en Cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Pollo con mole verde
1h
Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada
Geen beoordelingen
Chiles en nogada
1h 30min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20p
Pollo al curry caribeño con piña y arroz dulce
2 Std. 50 Min
Ensalada de brócoli y manzana con ternera
25 Min
Boloñesa de avellanas
35 Min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2h 10min
Crepas Suzette
1 Std. 15 Min
Taquitos dorados de papa y chorizo vegetariano
55 min