Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de aceite vegetal para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina de trigo
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de cebolla, en trozos
- 300 g de bacalao desalado y deshebrado (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua, muy fría
- 1 cda de polvo para hornear
- 2 huevos
- 60 g miel
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1341 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 58 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de pollo con fideos
35 min
Lentejas con chorizo
1h 30min
Pho espress con daikon en espiral
Geen beoordelingen
Alubias blancas con chorizo en salsa de jitomate y pescado al vapor. Natilla de naranja.
55min
Migas con chorizo y uvas (Hestan Cue™)
40 min
Chuparquías (Chebakia)
4h
Gazpacho de chabacano y jitomate
1u. 15min
Chipotles rellenos de plátano macho
1 godz.
Pizza en pan chapata
50 min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1h 10min
Albóndigas de cordero con pan plano 'batbout'
1h 35 min
Salsa de habanero
5 Min