Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de aceite vegetal para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina de trigo
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de cebolla, en trozos
- 300 g de bacalao desalado y deshebrado (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua, muy fría
- 1 cda de polvo para hornear
- 2 huevos
- 60 g miel
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1341 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 58 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
5 min
Tagine de res, arroz especiado y mini pastel de pistache al vapor.
Geen beoordelingen
Manchamanteles
1h
Tartitas de fresa y queso de cabra
30min
Espaguetis espeluznantes con albóndigas
1h 25min
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces tostadas TM6
14h 15min
Migas con chorizo y uvas (Hestan Cue™)
40min
Croquetas de atún
9u. 50min
Pescado a la sal con verduras y aderezo de naranja
50min
Chiles rellenos de tamal
1h 20 min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Poleá
15min