Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de perejil fresco
- 150 g de bolillo, en trozos
- 250 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de mantequilla
- 600 g de bacalao desalado
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de harina, y un poco más
- 1 pizca de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- aceite de oliva, para untar
- 40 g aceitunas negras deshuesadas
- 2 huevos, batidos
- aceite para freir
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1058 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa bechamel
15min
Croquetas de bacalao con pasas
8h 45min
Paté de jamón
5 min
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14 godz. 50 min
Lasaña
1h 10min
Natilla de café
40min
Opereta del mar al cava con croquetas de papa
2h
Garbanzos con Bacalao
30min
Croquetas de pescado con hierbabuena
9 Std.
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Croquetas de gambas
9u. 10min
Croquetas de jamón serrano
10 Std.