Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de perejil fresco
- 150 g de bolillo, en trozos
- 250 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de mantequilla
- 600 g de bacalao desalado
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de harina, y un poco más
- 1 pizca de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- aceite de oliva, para untar
- 40 g aceitunas negras deshuesadas
- 2 huevos, batidos
- aceite para freir
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1058 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas negras de chipirones
9 Std. 45 Min
Croquetas de jamón serrano
10h
Croquetas con harina casera (sin gluten)
5h
Sopa de ajo
40min
Flanes de chícharo con salsa de queso
40min
Crema de papa y poro, camarones con verduras y duraznos al vapor TM6
1 Std.
Quenelles con salsa de berros
2h 45 min.
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Hojaldre de puerro, mejillones y berberechos
2 godz. 15 min
Pasta choux
2h
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14h 50 min
Pica pau portugués
20min