![Bacalao al estilo de Braga Bacalao al estilo de Braga](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/881A5839-A2C1-46F8-BCA2-BCB3313E91B9/Derivates/9f7070f3-1786-43c6-8b17-8e739943dd2c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g de aceite de oliva
- 4 de bacalao desalado, (aprox. 1000 g)
- 4 de dientes de ajo
- 20 g de paprika
- 30 g de perejil fresco
- 400 g de cebolla amarilla, en rodajas finas
- 2 hoja de laurel seca
- 1 pizca de sal
- 40 g de vinagre blanco
- 80 g de pimiento rojo, en tiras
- perejil fresco, picado
- papas fritas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2553 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 48.8 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 383 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1h
Estofado holandés en Cocción lenta TM6
4 godz. 30 min
Ensalada de lenguado con papas, pimientos y aderezo, al vacío TM6
1h 55min
Sopa de mariscos
1h 30min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35min
Ruibarbo al vapor (500-800 g) en Varoma
Geen beoordelingen
Menú: Manojos de judías verdes. Sardinas en papillote
40min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 Std. 30 Min
Mole de olla en Cocción lenta TM6
3 godz. 40 min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30min
Bollitos con corazón de queso líquido
45min
Tartar de salmón con aguacate y huevo
45min