Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo, pelados
- 70 g de cebolla, en trozos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de aros de calamar crudos, limpios y en trozos
- 70 g de jitomate triturado
- 200 g de arroz blanco de grano corto
- 500 g de caldo de pescado
- 2 sobres de tinta de calamar
- ½ cdita de paprika
- 1 cdita de sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1593 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 776.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas con chorizo
1h 30min
Lentejas estofadas
9 Std.
Lasaña boloñesa
2h 30 min
Crema de verduras y camarones
1h
Espagueti carbonara
40 min
Fumet de pescado y gambas
20min
Almejas a la marinera
1h 10 min
Mejillones al vapor (1000 g)
30 min
Mejillones al vapor (500 g)
20min
Mayonesa
5min
Tortilla de patatas (Hestan Cue™)
45 min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 Std. 40 Min