Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo, pelados
- 70 g de cebolla, en trozos
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de aros de calamar crudos, limpios y en trozos
- 70 g de jitomate triturado
- 200 g de arroz blanco de grano corto
- 500 g de caldo de pescado
- 2 sobres de tinta de calamar
- ½ cdita de paprika
- 1 cdita de sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1593 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 776.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas estofadas
9h
Lasaña boloñesa
2 Std. 30 Min
Lasaña boloñesa TM6
2 Std. 30 Min
Lentejas con chorizo
1 Std. 30 Min
Croquetas de pollo
15 godz.
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Masa para pizza
1 Std.
Tortitas americanas (Hestan Cue™)
50 Min
Tortilla de patatas (Hestan Cue™)
45 Min
Croquetas de jamón serrano
10 godz.
Espagueti carbonara
40 Min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1hod. 40min