Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebolla española en trozos
- 50 g pimiento rojo en trozos
- 50 g pimiento verde en trozos
- 30 g aceite de oliva
- 200 g carne de cerdo limpia, en cubos (2 cm) salpimentados
- 50 g chorizo en rodajas
- 120 g jitomate frito
- ½ cdita orégano seco
- ½ cdita paprika
- 1 pizca pimienta de cayena molida
- ¼ cdita colorante en polvo, amarillo
- 550 g caldo de carne
- 200 g pasta seca, tipo fideuà
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1616 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 39.9 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1189.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pollo guisado con arroz
1h 25 min
Macarrones boloñesa
40min
Arroz con lentejas
50min
Guiso marinero con papas
45min
Lentejas estofadas
9 godz.
Fideuá con carne (HESTAN CUE)
30min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Cocido madrileño
2 Std.
Lasaña boloñesa
2h 30min
Macarrones boloñesa
40min
Lentejas con chorizo
1h 30min