Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 130 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 140 g di piselli surgelati
- 130 g di peperone rosso, pulito e a dadini (1 cm)
- 5 g di sale
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 12 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 1 uovo sodo a fette
- 100 g di mais dolce in scatola, scolato e sciacquato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 254 kJ / 60.7 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 440.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossibuchi ai funghi
3h 30min
Cous cous vegetariano di Marrakech
50min
Confettura di mango e kiwi
Geen beoordelingen
Chips di verdure al forno (TM6)
1h 45min
Crespelle ai funghi
1h 30min
Salmone marinato
2h 30 min
Zavata carsolina
5h
Mousse ravanelli e caprino
3h 30min
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40min
Insalata russa sottovuoto
1h 30min
Avocado toast con uovo poché
25 min
Cioccolata da sciogliere
Geen beoordelingen