Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di miso bianco (shiro)
- 40 g di mirin
-
35
g di sake
of 35 g di acqua - 30 g di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di olio di sesamo
- 2 pizzichi di sale
- 360 g di melanzane, a dadini (3x2 cm)
- 1600 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati
- 1 cipollotto, a rondelle diagonali
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 670 mg
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20 min
Carote sottovuoto al miele
1h 20 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1h 15 min
Zucca al curry
45min
Ananas sottovuoto
1h 15 min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9h 30min
Focaccia con kefir
12h
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4h 30 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min