Compatibele versies
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 30 g water
- 200 g boekweitbloem
- 100 g kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.
- 2 tl bakpoeder
- 150 g yoghurt
- ½ tl zout
- olie, om in te vetten
Chili honingglazuur
- 1 - 2 rode pepers, vers, in stukken gesneden
- 30 g lente-ui, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje
- 80 g honing
- 10 g rijstazijn
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl zout
Montage
- 180 g crème fraîche
- 110 g wortelen, gesneden (4 mm)
- 130 g pastinaak, gesneden (4 mm)
- 80 g rode ui, gesneden (4 mm)
- 140 g gorgonzola, in stukken gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2575.1 kJ / 615.5 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 83.5 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1251.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Tunesische Chorba
45 Min
Ovenburger
1h 45 min
Kreplach
55 min
Charoset
15 Min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Carnaval maskers
1h 45 min
XXL kip pastei
Geen beoordelingen
Glühwein
15 Min
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Tequila 'Refresher'
5 Min