
Apparaten en accessoires
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
615.5 kcal /
2575.1 kJ
Eiwitten
23.2 g
Vetten
23.7 g
Koolhydraten
83.5 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
13.1 g
Natrium
1251.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
Geen beoordelingen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1u.
Spaghetti Bolognese
40min
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Green Godess Salade
20min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen