
Apparaten en accessoires
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
615.5 kcal /
2575.1 kJ
Eiwitten
23.2 g
Vetten
23.7 g
Koolhydraten
83.5 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
13.1 g
Natrium
1251.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux