Compatibele versies
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 30 g water
- 200 g boekweitbloem
- 100 g kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.
- 2 tl bakpoeder
- 150 g yoghurt
- ½ tl zout
- olie, om in te vetten
Chili honingglazuur
- 1 - 2 rode pepers, vers, in stukken gesneden
- 30 g lente-ui, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje
- 80 g honing
- 10 g rijstazijn
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl zout
Montage
- 180 g crème fraîche
- 110 g wortelen, gesneden (4 mm)
- 130 g pastinaak, gesneden (4 mm)
- 80 g rode ui, gesneden (4 mm)
- 140 g gorgonzola, in stukken gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2575.1 kJ / 615.5 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 83.5 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1251.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Avocadosap met dadels
5min
Sushi tacos
1 Std.
Gekruide lamstaart
40min
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min