Apparaten en accessoires
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1251.5 mg
Eiwitten
23.2 g
Calorieën
2575.1 kJ /
615.5 kcal
Vetten
23.7 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
13.1 g
Koolhydraten
83.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Hornazo
Geen beoordelingen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Shakshuka
50min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen