Apparaten en accessoires
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1251.5 mg
Eiwitten
23.2 g
Calorieën
2575.1 kJ /
615.5 kcal
Vetten
23.7 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
13.1 g
Koolhydraten
83.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Καμία βαθμολογία
Vegan Oesterzwam Soep
40 λεπτ.
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Καμία βαθμολογία
Vegan moussaka
1ωρ. 50 λεπτ.
Parmezaan op plantaardige basis
5 λεπτ.
Champignon en spinazie lasagne
Καμία βαθμολογία
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Καμία βαθμολογία
Ingelegde champignons
Καμία βαθμολογία
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Καμία βαθμολογία
Zeevruchtensoep
30 λεπτ.
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 λεπτ.
Zoetzure tempé
50 λεπτ.