Apparaten en accessoires
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 porties
Natrium
8036.8 mg
Eiwitten
103.4 g
Calorieën
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Vetten
233.7 g
Vezels
22.7 g
Verzadigd vet
133.8 g
Koolhydraten
153.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1u. 20min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Geen beoordelingen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Geen beoordelingen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1u. 45min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1u.
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Suikervrij bananenbrood
1u. 15min