Apparaten en accessoires
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 porties
Natrium
8036.8 mg
Eiwitten
103.4 g
Calorieën
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Vetten
233.7 g
Vezels
22.7 g
Verzadigd vet
133.8 g
Koolhydraten
153.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Eiersalade met curry
1u. 30min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Groene biscuittaart
Geen beoordelingen
Speculoos Druiven Tiramisu
1u.
Balletjes met dadels en noten
Geen beoordelingen
Wit Brood
Geen beoordelingen
Victoria biscuit gebak
1u. 10min