Apparaten en accessoires
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 porties
Natrium
8036.8 mg
Eiwitten
103.4 g
Calorieën
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Vetten
233.7 g
Vezels
22.7 g
Verzadigd vet
133.8 g
Koolhydraten
153.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Geode cake
Geen beoordelingen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
IJs van Mango en Passievrucht
Geen beoordelingen
Creatief Basisbrood
45min