Apparaten en accessoires
Geroosterde aubergines
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
4 porties
Ingrediënten
-
aubergines in de lengte doormidden gesneden2
-
zout om te bestrooien
-
harissa saus (zie tips)70 g
-
knoflookteentjes2
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
ciderazijn2 el
-
extra vergine olijfolie65 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten70 g
-
brood (ongeveer 70 g), in stukken gescheurd2 sneetjes
-
sumak1 ½ tl
-
granaatappel pitjes, voor de garnering (zie tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Vetten
30 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Omelet Caprese
30min
Vegetarische chili
35min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Glutenvrij Focacciabrood
1u.
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Stevige linzenchili
50min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1u. 25min
Knolselder parmigiana
1u. 10min
Stoofgerecht met tofu
30min