Apparaten en accessoires
Geroosterde aubergines
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
4 porties
Ingrediënten
-
aubergines in de lengte doormidden gesneden2
-
zout om te bestrooien
-
harissa saus (zie tips)70 g
-
knoflookteentjes2
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
ciderazijn2 el
-
extra vergine olijfolie65 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten70 g
-
brood (ongeveer 70 g), in stukken gescheurd2 sneetjes
-
sumak1 ½ tl
-
granaatappel pitjes, voor de garnering (zie tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Vetten
30 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1u.
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Vegan jus
40min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Linzenbrood
1u. 55min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen