![Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BF950003-44C3-4A09-BE41-1ABBC8B13749/Derivates/e5d349d3-866d-4c34-be77-dd11fcd6f0ba.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Romige kokosnoot raita
- 1 komkommer, continentale, in stukken gesneden (ongeveer 4 cm)
- 1 knoflookteentje
- 1 lente-ui, in drieën gesneden
- 5 takjes verse munt, alleen de blaadjes
- 200 g kokosyoghurt, (zie tips)
- 50 g water, gefilterd
- 1 el citroensap
- ½ tl suiker
- 1 - 2 snuifjes zout, naar smaak
- 1 el extra vergine olijfolie
Tandoori portobellos
- 100 g extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 2 el limoensap
- 2 tl chilipoeder
- 2 tl gemalen kaneel
- 2 tl komijnzaad
- 4 kruidnagels
- 2 tl korianderzaad
- 1 kardemompeul, zwart (optioneel - zie tips)
- ½ tl gemalen kardemom
- 20 g tomatenpuree
- 5 cm gember, vers wortel, geschild en in plakjes gesneden
- 4 knoflookteentjes
- 1 tl zout, naar smaak
- 100 g kokosyoghurt, (zie tips)
- 8 verse Portobello-champignons
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3868.7 kJ / 921.1 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 89.8 g
- Vezels
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi donuts
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Vegan jus
40 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Beef laab
1h 5min
Frambozen - limoensorbet
Geen beoordelingen