Apparaten en accessoires
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Romige kokosnoot raita
-
komkommer continentale, in stukken gesneden (ongeveer 4 cm)1
-
knoflookteentje1
-
lente-ui in drieën gesneden1
-
verse munt alleen de blaadjes5 takjes
-
kokosyoghurt (zie tips)200 g
-
water, gefilterd50 g
-
citroensap1 el
-
suiker½ tl
-
zout naar smaak1 - 2 snuifjes
-
extra vergine olijfolie1 el
Tandoori portobellos
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten100 g
-
limoensap2 el
-
chilipoeder2 tl
-
gemalen kaneel2 tl
-
komijnzaad2 tl
-
kruidnagels4
-
korianderzaad2 tl
-
kardemompeul zwart (optioneel - zie tips)1
-
gemalen kardemom½ tl
-
tomatenpuree20 g
-
gember, vers wortel geschild en in plakjes gesneden5 cm
-
knoflookteentjes4
-
zout naar smaak1 tl
-
kokosyoghurt (zie tips)100 g
-
verse Portobello-champignons8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
3868.7 kJ /
921.1 kcal
Vetten
89.8 g
Vezels
14.6 g
Koolhydraten
16.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min