Apparaten en accessoires
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Romige kokosnoot raita
-
komkommer continentale, in stukken gesneden (ongeveer 4 cm)1
-
knoflookteentje1
-
lente-ui in drieën gesneden1
-
verse munt alleen de blaadjes5 takjes
-
kokosyoghurt (zie tips)200 g
-
water, gefilterd50 g
-
citroensap1 el
-
suiker½ tl
-
zout naar smaak1 - 2 snuifjes
-
extra vergine olijfolie1 el
Tandoori portobellos
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten100 g
-
limoensap2 el
-
chilipoeder2 tl
-
gemalen kaneel2 tl
-
komijnzaad2 tl
-
kruidnagels4
-
korianderzaad2 tl
-
kardemompeul zwart (optioneel - zie tips)1
-
gemalen kardemom½ tl
-
tomatenpuree20 g
-
gember, vers wortel geschild en in plakjes gesneden5 cm
-
knoflookteentjes4
-
zout naar smaak1 tl
-
kokosyoghurt (zie tips)100 g
-
verse Portobello-champignons8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
3868.7 kJ /
921.1 kcal
Vetten
89.8 g
Vezels
14.6 g
Koolhydraten
16.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Vegan moussaka
1h 50min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Tunesische Chorba
45min
Taart met peer en brie
1h 10min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Gegrilde kaas met champignons
Pas d’évaluation
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation