Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Escabeche
- 1000 g de paleta de cerdo, en una sola pieza (preferiblemente ojo de pato)
- 1 diente de ajo
- 5 g hoja de perejil fresco
- 50 g de mantequilla, en piezas
- ½ cditas hojuela de chile seco
- 30 g de salsa de soya
- 1 cditas de comino en polvo
- 20 g de azúcar morena
- 15 g de mostaza Dijon
- ½ cditas de pimienta negra molida
Parrilla
- 8 - 10 rebanada queso (véase Variación)
- 8 - 10 rebanada pan campesino
- mostaza para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1094.5 kJ / 261.6 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 341.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de pollo con arroz
35 min
Jugo de carne, empanadas y chimichurri (Black Diamond)
2u.
Mixiotes de carnero
13h 30min
Sopa de garbanzos con nopales
50min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20min
Sandwich de barbacoa de cerdo de Carolina del Sur
5h 15min
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1u. 30min
Gyozas japonesas
50min
Kimbap vegetariano
1u. 30min
Gyoza (dumplings)
1u. 30min
Carpaccio de betabel con burrata (Pelar)
1h 25min
Ravioles a la napolitana
50min