Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1 faisan
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de vin blanc
- 150 g d'eau
- 120 g de mie de pain
- 100 g de moelle de bœuf
- 6 brins de persil plat frais
- 3 œufs
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
Le jour même
- 80 g de poireau, coupé en tronçons
- 50 g de tomate, coupée en tranches
- 80 g de céleri-rave, coupé en tronçons
- 50 g de bulbe de fenouil frais, coupé en tronçons
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon jaune
- 1 bouquet garni
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de queue de bœuf, coupée en morceaux
- brins de coriandre fraîche, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2083 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 32.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe à l'oignon
1h 10min
Jalapenos farcis
1 godz.
Gratin de blintzes fourrés au fromage
1h 10min
Sauce soubise
30 min
Beurre d'anchois
1h 10min
Caille aux raisins
45 min
Puddings au caramel
1h 5 min
Chapon en blanquette
1h 30min
Sauce périgourdine
35min
Poule au pot béarnaise
2h 15min
Pain au levain aux olives
Geen beoordelingen
NOVEMBRE - Osso-buco presque comme celui de ma maman - Eric Guérin
1h 50min