Apparaten en accessoires
Confiture courge-orange
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u.
1680 g
Ingrediënten
-
65 g de zeste d'orange non traitée sans ziste (membrane blanche)
-
700 g d'oranges pelées à vif (4 oranges env.)
-
850 g de chair de courge d'hiver, type musquée de Provence coupée en cubes
-
850 g de sucre en poudre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
972.9 kJ /
228.5 kcal
Vetten
0.1 g
Koolhydraten
56.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Confitures, gelées et chutneys
12 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Confiture de melon au basilic
2u. 40min
Confiture de pommes et de kiwis
1u. 50min
Confiture melon-anis
6u.
Gelée de raisin
6u.
Confiture fruits secs et agrumes
30min
Confiture de Noël à l'orange
1u.
Confiture de potiron à l'orange
6u. 45min
Confiture figue-romarin
50min
Confiture poire-anis
1u. 30min
Marmelade d'oranges
1u. 30min
Confiture de poires
6u.
Confiture de tomates vertes
24u.