Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de baies de sureau
- 450 g de sucre en poudre
- 25 g de jus de citron (1-2 citrons)
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 961.2 kJ / 226.8 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 55.7 g
- Vetten
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Confiture de prunes à l'armagnac
6óra
Gelée de fruits rouges
2h 45 min
Confiture de cerises
2h 30min
Gelée de raisin
6óra
Confiture de fraises
1h 5min
Confiture de quetsches à la cannelle
6óra
Confiture pêche-myrtille
6óra
Confiture de cerises
6óra
Confiture de tomates vertes
24h
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture de rhubarbe à la vanille
6óra