Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried adzuki beans
- 500 g water, plus extra to soak
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- ½ tsp sesame seeds
- ½ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp ground sweet paprika
- ½ tsp ground coriander
- 1 garlic clove
- 1 piece lime peel, no white pith
- ½ tsp sea salt
- 800 g cauliflower, cut into florets (approx. 4 cm)
- 3 cm fresh ginger
- 5 cm kombu (see Tip)
- 500 g butternut pumpkin, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 carrots, cut into pieces (2 cm)
- 150 g fresh sweet corn kernels, cut off the cob
- 1 tbsp tamari, plus extra to taste
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 966.2 kJ / 230.9 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 46.9 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 11.6 g
- Natrium
- 396.4 mg
Alternatieve recepten
15-minute noodles
15min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Salt-free chicken stock paste
45min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Freeform basic bread
1h 35min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min