Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 patates douces (env. 230 g chacun)
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café d'ail en poudre
- 200 g de tempeh, détaillé en cubes (env. 2 cm)
- 50 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 80 g de tahini
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- ¼ c. à café de cumin en poudre
- ¼ c. à café de poivre de Cayenne moulu (optioneel)
- 4 c. à soupe huile d'olive
- 10 g de ciboulette fraîche, finement hachée (optioneel)
- 10 g de feuilles de coriandre fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1938.4 kJ / 463.3 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 684.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bobun végétarien
1 Std. 15 Min
Pizza sans gluten aux lentilles corail
30min
Nids de spaghetti, sauce tomate et brocoli
1 Std. 30 Min
Riz cantonais au tofu
1 Std.
Omelette thaïe farcie au poulet
50 min
Fettuccine aux légumes, sauce coco-curry
1 Std. 30 Min
Japchae
50 min
Tempeh teriyaki et légumes avec du riz
40 min
Soupe de poulet et de pommes de terre (ajiaco)
55 Min
Boulettes végétales et sauce asiatique
1h 5min
Pâtes aux tomates séchées avec tempeh
30min
Roulés à la cannelle et à l'orange
5 Std. 30 Min