Apparaten en accessoires
Velouté met Marokkaanse smaken
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
652 kJ /
157 kcal
Vetten
6.8 g
Vezels
9.3 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Butter Chicken
1u.
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Geen beoordelingen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Aromatische kipcurry
1u.
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen
Pompoensoep met room
35min