Apparaten en accessoires
Velouté met Marokkaanse smaken
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
652 kJ /
157 kcal
Vetten
6.8 g
Vezels
9.3 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Matzeballen
Geen beoordelingen
Romige courgettensoep
35min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Miso Udon Noedels
20min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35min