Apparaten en accessoires
Velouté met Marokkaanse smaken
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
652 kJ /
157 kcal
Vetten
6.8 g
Vezels
9.3 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Vegetarische chili
35min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min