Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese

Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
2 porzioni

Ingrediënten

Salmone
  • ½ limone la scorza (senza la parte bianca) e il succo
  • 1200 g di acqua
  • 300 g di filetti di salmone fresco (2x150 g, spessore 3 cm)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa bernese
  • 2 - 4 rametti di dragoncello fresco foglioline e rametti
  • 40 g di scalogno a pezzi
  • 40 g di aceto di vino bianco
  • 90 g di burro a pezzi
  • 2 tuorli d'uovo
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1192.4 mg
Eiwitten 31.2 g
Calorieën 3056.5 kJ / 730.5 kcal
Vetten 65.6 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 24.4 g
Koolhydraten 4.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...