Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di pomodorini ciliegia interi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 g di zucchero
- 2 g di origano secco
- 12 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 979 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1593.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Mandorle sabbiate
1h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40 min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30 min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10 min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30 min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40 min
Mandorle pelate (TM6)
5 Min
Verdure miste insaporite
30 min