Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinaci
- 500 g di acqua
- 250 g di spinaci freschi
Pane in cassetta
- olio extravergine di oliva q.b.
- 220 g di latte
- 20 g di zucchero
- 12 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 420 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 60 g di burro morbido, a pezzi
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 789.2 kJ / 188.6 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 365.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2h
Pane integrale con fichi e noci
4 godz. 30 min
Pane alla zucca e mandorle
5h
Pagnotta rustica
3 Std.
Impasto per pizza di segale
2h 10min
Panini ai semi al Varoma
2h 30min
Treccine allo yogurt
6h 30min
Bostrengo
1h 30min
La colomba perfetta
7h
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Pane al cacao con noci e pistacchi
3 Std.
Focaccia morbida al cioccolato
5h 30min