Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g carne de res, sin hueso, cortado en trozos
- 1400 g de agua
- 15 g de sal gruesa
- 1 hoja de laurel, fresca
- 2 ramitas de perejil fresco
- 50 g de zanahoria
- 50 g de cebolla
- 10 g de apio
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 933.6 kJ / 223.2 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 1608.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastes hidalguenses
1h 50min
Pollo con mole TM6
1 godz.
Arroz con res y brócoli TM6
50min
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45 min
Ravioles de cerdeña (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1h 30min
Tarta mousse cabrales y dulce de manzana
Geen beoordelingen
Papas con chorizo
40min
Birria
1 godz.
Tacos de canasta
1 godz.
Chilorio
1 godz.