Compatibele versies
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de mezcla de arroz salvaje
- agua caliente para remojar
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 100 g de hongos, frescos, en rebanadas
- 40 g de poro, en rebanadas
- 30 g de mantequilla vegetal, o vegana
- 150 g de agua
- 150 g de leche de coco
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de orégano seco
- ¼ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta molida
- perejil fresco, para adornar
- ½ limón verde, cortados en cuartos
- pan, cortadas en rebanadas, tostados, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2939.8 kJ / 702.6 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 62.5 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 626.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de brócoli
15min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min
Sopa Thenthuk
1h
Sopa de zanahoria y espinacas
35 min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25 min
Sopa rápida de curry con pollo, coles de Bruselas y rollitos de pan
45 min
Curry verde thai vegetariano
35 min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 min
Ensalada de quinoa con tofu
55 min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 min