Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo, pelados
- 25 g de jengibre, pelado, en rebanadas (2 mm)
- 30 g de aceite de ajonjolí
- 25 g de miel de abeja
- 60 g de salsa de soya
- 1200 g de agua
- 1 cdita de sal
- 200 g de arroz de grano largo
- 250 g de bulbo de hinojo, en trozos
- 4 filetes de robalo, (aprox. 125 g cada uno)
- 80 g de poro, en aros
- 80 g de zanahoria, en julianas
- 1 limón verde, en rebanadas, para decorar
- hojas de perejil fresco, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2166.5 kJ / 517.8 kcal
- Eiwitten
- 47.6 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1312.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 Min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 Min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40 Min
Camarones estilo Hunan
20 Min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 Min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 Min
Pescado al horno con tomates deshidratados
30 Min
Yaki udon al estilo japonés
30 Min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 Min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 Min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 Std.
Pescado con salsa de morrón
45 Min