Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón

Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón

4.3 27 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
8 porción

Ingrediënten

  • 270 g de col de bruselas en mitades
  • 480 g de calabacita en medias lunas (1 cm)
  • 480 g de zanahorias peladas, rebanadas
  • 85 g de aceite de oliva extra virgen
  • 2 cditas de sal del himalaya o al gusto
  • 2 ramitas de romero fresco
  • 210 g de farro
    210 g de trigo freekeh
  • 720 g de agua
  • 60 g de queso feta
  • 3 - 5 ramitas de eneldo fresco
  • 1 limón amarillo con zumo y cáscara
  • ¼ cdita de sal o al gusto
  • ¼ cdita pimienta negra molida o al gusto
  • eneldo fresco para adornar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 641 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1146 kJ / 273 kcal
Vetten 14 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...