Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de mantequilla
- 115 g de zanahoria, pelada y en trozos (aprox. 1 pieza)
- 110 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 80 g de apio, en trozos
- 140 g de poro, en trozos
- 200 g de cebada perlada
- 1200 g de agua
- 150 g de hongos cremini, en rebanadas
- 60 g de hongo shiitake seco, previamente hidratados y en rebanadas
- 1 cdita de concentrado de caldo de verdura
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- pan campesino, en rebanadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 916 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 566 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 min
Sopa de poro y papa
40min
Minestrone
45min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Pesto de jitomate
10 min
Sopa de poro y papa
30 min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min
Jocoque casero
15h
Pappardelle con arúgula y requesón
1h
Betabeles con alioli de cilantro
55min
Torta de elote con rajas
1h