Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 de hongos portobello, frescos, limpios
- 4 dientes de ajo, pelados
- 80 g de vinagre balsámico
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 pizcas de comino en polvo
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cdita de paprika, ahumada y molida
- 2 pizcas de sal
- 40 g de salsa bbq
- 1 echalot, en mitades
- ¼ cdita de hojuelas de chile seco
- 5 g de hojas de cilantro, frescas
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 25 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- ½ cdita de orégano seco
- ½ cdita de sal
- 300 g de aguacate, pelado, en trozos (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1541.8 kJ / 368.5 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 489.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min
Ensalada de ejotes navideños
1 Std. 10 Min
Barbacoa de hongos
30min
Sashimi de betabel
15 Min
Albóndigas de Kale sin carne
30min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 Std.
Tinga de setas
25 Min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37min
Ceviche de pepino y jícama
10 Min
Tahini
25 Min