Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verduras
- 10 g de hojas de cilantro, frescas
- 180 g de jitomate guaje, en cubos (1 cm)
- 250 g de pepino europeo, sin semillas, con pile y en cubos (1 cm)
- 210 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 110 g de granos de elote, enlatados y escurridos
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
Salsa de aguacate
- 200 g de tomate verde, en cuartos
- 1 - 2 chiles serranos, o al gusto
- 1 aguacate grande (200 g de pulpa)
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 15 g de aceite de aguacate
Montaje
- 100 g de lechuga romana, fileteada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1205 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 966 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de col
35 min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25min
Enchiladas poblanas veganas
40 Min
Entomatadas de jamaica
50 Min
Tostadas de setas
30 min
Verduritas en salsa cacahuate y chile de árbol seco
40 Min
Boloñesa de lentejas
35 min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 Min
Barbacoa de hongos
30 min
Ensalada de garbanzo
10 min
Ensalada de garbanzos
20 min