Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verduras
- 10 g de hojas de cilantro, frescas
- 180 g de jitomate guaje, en cubos (1 cm)
- 250 g de pepino europeo, sin semillas, con pile y en cubos (1 cm)
- 210 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 110 g de granos de elote, enlatados y escurridos
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
Salsa de aguacate
- 200 g de tomate verde, en cuartos
- 1 - 2 chiles serranos, o al gusto
- 1 aguacate grande (200 g de pulpa)
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 15 g de aceite de aguacate
Montaje
- 100 g de lechuga romana, fileteada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1205 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 966 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Barbacoa de hongos
30min
Quinoa con ejotes
30min
Hongos al pastor
20min
Noodles con ejotes
40min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min
Entomatadas de jamaica
50min
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
2h 45min
Ensalada de garbanzo
10 min
Enmoladas rellenas de plátano macho
30min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Coctel de champiñones
20min