Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelado de papas
- 600 g de agua, para pelar
-
200
g de papas, trozos de 5 cm
of 200 g de papas cambray, del mismo tamaño - 1 diente de ajo, pelado
- 120 g de cebolla, en trozos
- 500 g de jitomate, en cubos (1 cm)
- 20 g de aceite de maíz
- 1 cdita de sal rosa del himalaya, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 700 g de agua
- 1 cubo de caldo de carne
- 650 g de filete de res, en cubos (2 cm)
Pelado de chiles
- 3 chiles poblanos medianos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1354.3 kJ / 323.7 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 860.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel azteca
1h 20 min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40 min
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min
Sopa de coliflor y pollo
40 min
Muslos de pollo a la cerveza.
1h 30min
Filete de res con almendras
30 min
Frijoles Maneados
20min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1h 20 min
Rollos de carne
1h 10 min
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4 Std. 30 Min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h