Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelado de papas
- 600 g de agua, para pelar
-
200
g de papas, trozos de 5 cm
of 200 g de papas cambray, del mismo tamaño - 1 diente de ajo, pelado
- 120 g de cebolla, en trozos
- 500 g de jitomate, en cubos (1 cm)
- 20 g de aceite de maíz
- 1 cdita de sal rosa del himalaya, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 700 g de agua
- 1 cubo de caldo de carne
- 650 g de filete de res, en cubos (2 cm)
Pelado de chiles
- 3 chiles poblanos medianos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1354.3 kJ / 323.7 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 860.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Pozole negro
1sa 15 dk
Tortas ahogadas
2h 40 min
Frijoles puercos
15 min
Caldo de queso
40 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Frijoles puercos a mi manera
25 Min
Camarones cremosos a la diabla
40 min
Pulpo en chile morita TM6
1h 30 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30 min
Papitas negras
55 min