![Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/42e8a10c147fa658b7d4c52c0f2a38c7/Derivates/5e0c466d5a5e42e58def2b037ffb7f7520fb349e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelado de papas
- 600 g de agua, para pelar
-
200
g de papas, trozos de 5 cm
of 200 g de papas cambray, del mismo tamaño - 1 diente de ajo, pelado
- 120 g de cebolla, en trozos
- 500 g de jitomate, en cubos (1 cm)
- 20 g de aceite de maíz
- 1 cdita de sal rosa del himalaya, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 700 g de agua
- 1 cubo de caldo de carne
- 650 g de filete de res, en cubos (2 cm)
Pelado de chiles
- 3 chiles poblanos medianos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1354.3 kJ / 323.7 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 860.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frijoles Maneados
20min
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1 godz.
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 min
Crema de pistache (Black Diamond)
1 godz.
Ensalada de manzana y tocino
20min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1 godz.
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3 Std.
Rollos de carne
1 godz. 10 min
Filete de res con dos salsas
40min
Caldo de queso (Sonora) TM6 Pelar
35min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15 min.