Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar
TM6

Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar

3.3 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

Pelado de papas

  • 600 g de agua, para pelar
  • 200 g de papas, trozos de 5 cm
    of 200 g de papas cambray, del mismo tamaño
  • 1 diente de ajo, pelado
  • 120 g de cebolla, en trozos
  • 500 g de jitomate, en cubos (1 cm)
  • 20 g de aceite de maíz
  • 1 cdita de sal rosa del himalaya, o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
  • 700 g de agua
  • 1 cubo de caldo de carne
  • 650 g de filete de res, en cubos (2 cm)

Pelado de chiles

  • 3 chiles poblanos medianos

Voeding
per 1 porción
Calorieën
1354.3 kJ / 323.7 kcal
Eiwitten
24 g
Koolhydraten
13.7 g
Vetten
19.2 g
Verzadigd vet
6.7 g
Vezels
2.5 g
Natrium
860.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten