![Ensalada de Tocino y Ejotes con Nueces tostadas y Parmesano Ensalada de Tocino y Ejotes con Nueces tostadas y Parmesano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/55208cb538250fda0c3536a89b59a6f4/Derivates/323d7038658057ac14cd7eea3baebe01237d0c02.jpg)
Compatibele versies
Ensalada de Tocino y Ejotes con Nueces tostadas y Parmesano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de nuez de castilla, pelada
- 40 g de avellana
- 30 g de cacahuates tostados salados
- 10 g de mantequilla
-
150
g de chabacano, en rebanadas (1 cm)
of 50 g de chabacano deshidratado, en cubitos (0,5 cm) - 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla
- 15 g de aceite de oliva
- 80 g de tocino ahumado, en cubos
- 400 g de ejotes
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 1 cdita de mezcla de hierbas frescas p. ej. perejil, tomillo
- 2 - 3 pizcas de sal
- 40 g de queso parmesano, rallado finamente
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1915.3 kJ / 457.8 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 33.2 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 378 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilaquiles Rojos
25 Min
Lomo en salsa de cacahuate
15 Min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20min
Enchiladas con crema de epazote
40 Min
Cazuela de requesón
45 Min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1 Std.
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1 Std.
Entomatadas de pollo
40 Min
Ensalada de brócoli y manzana con ternera
25 Min
Ensalada de pollo, durazno y espinacas con nueces
20 Min
Tostadas de Pollo con Rajas
40 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min