Compatibele versies
Ensalada de Tocino y Ejotes con Nueces tostadas y Parmesano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de nuez de castilla, pelada
- 40 g de avellana
- 30 g de cacahuates tostados salados
- 10 g de mantequilla
-
150
g de chabacano, en rebanadas (1 cm)
of 50 g de chabacano deshidratado, en cubitos (0,5 cm) - 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla
- 15 g de aceite de oliva
- 80 g de tocino ahumado, en cubos
- 400 g de ejotes
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 1 cdita de mezcla de hierbas frescas p. ej. perejil, tomillo
- 2 - 3 pizcas de sal
- 40 g de queso parmesano, rallado finamente
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1915.3 kJ / 457.8 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 33.2 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 378 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de queso
40 Min
Caldo Campesino
40 Min
Sopa de coliflor y pollo
40 Min
Ensalada de pollo, durazno y espinacas con nueces
20 Min
Menú: Pasta de atún gratinada. Mousse de zarzamora.
1 Std.
Menú: Tartar de zanahoria, manzana y avellanas. Crepas rellenas de espinacas con queso ricotta en salsa de jitomate.
1h 30min
Enchiladas con crema de epazote
40 Min
Lasaña de espinacas con requesón
55 Min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 Min
Ensalada de brócoli y manzana con ternera
25 min
Ensalada de pasta de verano
30 Min
Papitas negras
55 Min