Ensalada de Tocino y Ejotes con Nueces tostadas y Parmesano

Ensalada de Tocino y Ejotes con Nueces tostadas y Parmesano

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 porción

Ingrediënten

  • 40 g de nuez de castilla, pelada
  • 40 g de avellana
  • 30 g de cacahuates tostados salados
  • 10 g de mantequilla
  • 150 g de chabacano en rebanadas (1 cm)
    50 g de chabacano deshidratado, en cubitos (0,5 cm)
  • 1 diente de ajo
  • 60 g de cebolla
  • 15 g de aceite de oliva
  • 80 g de tocino ahumado en cubos
  • 400 g de ejotes
  • 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 1 cdita de mezcla de hierbas frescas p. ej. perejil, tomillo
  • 2 - 3 pizcas de sal
  • 40 g de queso parmesano rallado finamente

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 378 mg
Eiwitten 15.8 g
Calorieën 1915.3 kJ / 457.8 kcal
Vetten 33.2 g
Vezels 9.6 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraten 31.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...