Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de filete de res, cortado en tiras de 6 mm
- 15 g de fécula de maíz
- ½ cdita de pimienta blanca molida
- 30 g de aceite vegetal
- 15 g de salsa de soya
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de echalot
- 1 chile de árbol fresco, rojo
- 20 g de azúcar morena
- 2 cdas de pasta de chile rojo, nam prik pao (vea la receta)
- 2 pimientos rojos, sin tallos ni semillas, cortados en tiras
- 15 g de hojas de albahaca fresca, para decorar
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 5118 kJ / 1218 kcal
- Eiwitten
- 156 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo encacahuatado
45min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9h 30min
Carne Guisada del Sur de Texas
1 Std. 20 Min
Albóndigas de chicharrón
45min
Pollo con chipotle y nuez de la india
45min
Pescado con adobo
1 Std.
Arroz frito
40min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1h 40min
Nam prik pao (pasta de chile tailandés)
10 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1 Std.
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 Std.