Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de filete de res, cortado en tiras de 6 mm
- 15 g de fécula de maíz
- ½ cdita de pimienta blanca molida
- 30 g de aceite vegetal
- 15 g de salsa de soya
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de echalot
- 1 chile de árbol fresco, rojo
- 20 g de azúcar morena
- 2 cdas de pasta de chile rojo, nam prik pao (vea la receta)
- 2 pimientos rojos, sin tallos ni semillas, cortados en tiras
- 15 g de hojas de albahaca fresca, para decorar
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 5118 kJ / 1218 kcal
- Eiwitten
- 156 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la diabla
30 min
Pescado en salsa criolla con leche de coco
35 min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45min
Carne en su jugo
35 min
Pollo Cantones con vegetales
35 min
Costillas de cerdo agridulces
40 min
Pollo especiado con cacahuates
45 min
Filete de res en salsa de chile morita
40 min
Rollitos de lechuga rellenos de carne
1h 20min
Albóndigas masala con calabacitas
1h 20min
Carne Guisada del Sur de Texas
1h 20min
Filete de res con salsa de jamaica
50 min