Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Negra
- 80 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
-
250
g de huitlacoche fresco
of 250 g de huitlacoche, en lata - 2 hojas de epazote
- 50 - 75 g de agua
Salsa Blanca
- 1 chile serrano, sin tallo y retire las semillas si lo desea
- 4 cdas de cebollín, picado
- 300 g de requesón
- 200 g de crema ácida
- ¾ - 1 cdita de sal, o al gusto y un poco más para sazonar
- ¼ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto y un poco más para sazonar
Para servir
- 6 filetes de res, (en medallones)
- 6 nopales, asados
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1750 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 678 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado con salsa de morrón
45 Min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Filete de res con almendras
30 Min
Pescado a la diabla
30 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1 Std.
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1h 40min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Adobo con carne
50min
Filete de res en salsa de chile morita
40 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Filete a la pimienta
20 Min