Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de jugo de naranja, recién exprimido
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de miel
- ½ cdita de jengibre en polvo
- ¼ cdita de sal fina, y un poco más para sazonar
- ¼ cdita pimienta negra molida, y un poco más para sazonar
- 500 g de agua
- 4 filetes de salmón, frescos (aprox. 150 g c/u)
- 4 cdas de cebolla cambray, (aprox. 50 g), en rebandas (0.5-1 cm)
- 4 cdas de arándanos deshidratados
- 200 g de berros (ver tip)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2047 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 278 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 min
Alambre de pescado
35 min
Brochetas de pollo con arroz y salsa de mango
50 Min
Salmón a la naranja
50 Min
Pescado en hoja santa
30 min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 min
Salmón con hongos y puré de papa
45 min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 min
Atún con salsa Vierge
50 Min
Omelette con salsa de frijol TM6
30 min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 min