Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chiles
- 10 chiles güeros
- 850 g de agua
Relleno
- 50 g de cebolla
- 10 g de cilantro
- 10 g de epazote
- 15 g de aceite de oliva
- 130 g de calabacita, en trozos
- 125 g de hongos cremini
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 300 g de requesón
Espejo
- 30 g de cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 25 g de chile chipotle adobado
- 110 g de jitomate, en cuartos
- ½ cucharadita de sal fina
- 75 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de requesón
- 20 g de agua
Chiles rellenos
- aceite de oliva
- epazote, picado finamente
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 407 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de nopales
45 min
Pescado para taquear
25min
Queso panela en salsa roja con nopales
50min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 min
Sopa de chile ancho y requesón
30 min
Toritos de marlin
25min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Carnitas de atún
40min
Chiles anchos rellenos en salsa de frijol
50min
Botana fresca de surimi
10min
Pancita de hongos
1 godz.
Coctel de champiñones
20min