Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chiles
- 10 chiles güeros
- 850 g de agua
Relleno
- 50 g de cebolla
- 10 g de cilantro
- 10 g de epazote
- 15 g de aceite de oliva
- 130 g de calabacita, en trozos
- 125 g de hongos cremini
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 300 g de requesón
Espejo
- 30 g de cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 25 g de chile chipotle adobado
- 110 g de jitomate, en cuartos
- ½ cucharadita de sal fina
- 75 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de requesón
- 20 g de agua
Chiles rellenos
- aceite de oliva
- epazote, picado finamente
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 407 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Tinga de col
35 Min
Hongos al pastor
20 Min
Ceviche de pepino y jícama
10min
Ensalada de nopales
20 Min
Tacos de flor de Jamaica
1 godz.
Nopales al guajillo TM6
35 Min
Verduritas en salsa cacahuate y chile de árbol seco
40 min
Barbacoa de hongos
30 min
Rajas con queso
25 min
Aguachile de pepino y palmitos
15min