Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 500 g de jitomate
- 50 g de cebolla
- 20 g de chile cuaresmeño
- 1 cucharadita de sal
Cebollas curtidas
- 350 g de cebolla morada
- 30 g de aceite
- 2 cucharaditas de sal
- 2 cucharaditas de orégano
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 pimientas gordas
- jugo de limón, (de 1 pieza)
- 4 cucharadas de vinagre
- 50 g de jugo de naranja
Relleno
- 700 g de agua
- 550 g de plátano macho, pelado
- 150 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 20 g de chile verde
- 40 g de aceite
- 400 g de frijoles refritos
- 2 cucharaditas de sal
Chiles
- 8 chiles anchos, desvenados y abiertos para rellenar
- 250 g de queso manchego, cortado en bastones
- 150 g de crema ácida
- 1 ramita de cilantro, sólo las hojas para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1655 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Sopa de nopales
45 Min
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Enmoladas rellenas de plátano macho
30 Min
Tacos de flor de Jamaica
1 Std.
Chiles anchos rellenos en salsa de frijol
50 Min
Sopa de chile ancho y requesón
30 Min
Mole de olla vegano
45 Min
Barbacoa de hongos
30 Min
Pancita de hongos
1 Std.
Tinga de setas
25min
Pozole de setas
1 Std.
Aguachile de pepino y palmitos
15min