Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno de habas
- 250 g de habas secas
- 1500 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 50 g de cebolla
- 2 ramitas de epazote
- 15 g de aceite
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
Salsa de chiles rojos
- 65 g de cebolla
- 2 chiles morita, sin semillas
- 2 chiles cascabel, sin semillas
- 2 chiles de árbol secos
- 15 g de aceite
- 240 g de jitomate guaje, cortados en cuartos
- 2 ramitas de cilantro
- ½ cucharadita de sal fina
Masa de maíz
- 200 g de harina de maíz
- ¼ cucharadita de sal fina
-
200 - 270
g de agua
of 200 - 270 g de caldo de verduras, en tetrapack
Tlacoyitos
- cebolla blanca, fileteada
- crema ácida
- cilantro, sólo las hojas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 739 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 min
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Tamales de Frijol
3h
Tinga de col
35min
Mole de olla vegetariano
1h
Tacos de flor de Jamaica
1h
Soya al pastor
40 min
Chiles rellenos de soya
45 min
Mole de olla vegano
45 min
Tamales rancheros veganos
1h
Tinga de setas
25 Min
Pozole de setas
1h