Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de hojas de epazote, frescas
Relleno de champiñones
- 50 g de cebolla, en trozo
- 2 dientes de ajo
- 35 g de aceite vegetal
- 800 g de champiñones, cortados en octavos
- 6 - 8 chiles anchos, sin semillas, cortados a lo largo para rellenar e hidratados con agua tibia
Salsa de frijol
- 400 g de frijol negro cocido
- 390 g de caldo de cocción de los frijoles
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 150 g de queso de cabra, desmoronado
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1344 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carnitas de atún
40 min
Sopa de nopales
45 min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Caldo Campesino
40 min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Chile ancho relleno de frijol y plátano
1h 50min
Chiles güeros rellenos
55 min
Entomatadas de jamaica
50min
Barbacoa de hongos
30min
Pancita de hongos
1h
Aguachile de pepino y palmitos
15 min