Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 piezas de chile poblano
- 500 g de bacalao desalado, escurrido, sin piel y espinas
- 300 g de jitomate, cortado en cuartos, sin semillas
- 2 cditas de paprika
- 70 g de aceite de oliva
- 20 g de azúcar
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 dientes de ajo
- 500 g de jitomate, cortado en cuartos
- 2 pieza pequeña papas, peladas y cortadas en cubos
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas, fileteadas
- 50 g de alcaparras, escurridas
- 100 g de chile güero en escabeche, escurrido y picado
- perejil fresco, picado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1050 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 min
Sopa de tortilla
40min
Tradicional sopa de fideo
35min
Caldo tlalpeño
1 godz. 20 min
Caldo Campesino
40min
Sopa de verdolagas
50min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45 min
Salsa verde cocida
30 min
Pescado a la talla
40min
Caldo poblano
35min
Huachinango con hoja santa, crema de frijol y nieve de mango-mandarina
1 godz.