Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pescado
- 1 cdita de cebolla en polvo
- 1 cdita de ajo en polvo
- ½ cdita de comino en polvo (optioneel)
- ½ cdita de chile chipotle en polvo
- 1 cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 600 g de filetes de pescado blanco, sin congelar
Pico de gallo de pepino
- 5 g de hojas de cilantro, frescas
- 225 g de jitomate guaje, en cuartos y sin semillas (aprox. 2 piezas)
- 160 g de pepino, con piel y sin semillas
- 50 g de cebolla morada, en trozo
- 1 chile serrano, sin tallo ni semillas
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 10 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de agua
Montaje de los tacos
- 12 hojas de lechuga francesa
- 3 limones, en cuartos para compañar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 584 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado para taquear
25min
Pollo en salsa verde con nopales
40 Min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35 min
Cazuelitas de pepino con atún
20 min
Tostadas de ensalada de pollo con jocoque griego
30 min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Pastel Azteca low carb
50 Min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 min
Ensalada de fideos de calabaza low carb
25min
Jitomates rellenos de atún, calabacita y menta
30 min
Ceviche de marlin
25min
Lasaña light de calabacitas
1hod.