Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rábanos, cortados en rodajas delgadas
- 20 g de jugo de limón, recién exprimido
- ¼ cdita de sal fina
- 2 cebollas cambray, cortadas en rodajas delgadas, separadas
Guacamole
- 200 g de aguacate, sólo la pulpa (1 pza aprox.)
- 60 g de tomate verde, cortado en cuartos
- 5 g de chile serrano
- 20 g jugo de limón amarillo, recién exprimido
- ¼ de hoja santa, también llamada Acuyo
- ½ cdita de sal fina
Pescado al vapor
- 40 g de calabacita
- 3 hojas santa
- 500 g de robalo en filetes (4 piezas)
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pescado a la diabla
30 Min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 Min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 Min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 Min
Pescado empapelado al chile serrano
30 Min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 Min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25min
Atún con salsa Vierge
50 Min
Pescado a la talla
40 Min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 Min