Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de tomate verde, en cuartos
- 3 chiles morita, sin tallo
- 600 g de agua
- 135 g de zanahoria, pelada y en rebanadas
- 60 g de pimiento amarillo, desvenados, sin semillas y cortados en cubos medianos
- 60 g de pimiento rojo, desvenados, sin semillas y cortados en subos medianos
- 150 g nopales, cortados en bastones
- 150 g de hongos portobello, frescos, en cuartos
- 150 g de jitomate guaje, en cuartos
- 1 cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 336 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo en salsa verde con nopales
40min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Mole de olla vegetariano
1h
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35 min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1h 30min
Sopa de verdolagas
50min
Pancita de hongos
1h
Guarnición de calabacitas con elote
30min