Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de tomate verde, en cuartos
- 3 chiles morita, sin tallo
- 600 g de agua
- 135 g de zanahoria, pelada y en rebanadas
- 60 g de pimiento amarillo, desvenados, sin semillas y cortados en cubos medianos
- 60 g de pimiento rojo, desvenados, sin semillas y cortados en subos medianos
- 150 g nopales, cortados en bastones
- 150 g de hongos portobello, frescos, en cuartos
- 150 g de jitomate guaje, en cuartos
- 1 cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 336 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calabacitas con elote y cilantro
20min
Pollo en salsa verde con nopales
40 min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 min
Barbacoa de hongos
30 min
Tinga de col
35 min
Nopales al guajillo TM6
35 min
Hongos al pastor
20min
Tlacoyos de nopal
30 min
Taquitos de huitlacoche
25 min
Guarnición de calabacitas con elote
30 min
Tostadas de setas
30 min
Enchiladas poblanas veganas
40 min