Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla
- 150 g de rábano
- 150 g de lechuga romana
- 2300 g de agua
- 1 chile ancho, desvenado
- 4 chiles guajillo, desvenados
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 150 g de camarones medianos crudos, separados los cuerpos de las cáscaras
- 100 g de vino blanco
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cucharadita de pimienta negra entera
- 350 g de maíz pozolero, precocido
- 3 cucharaditas de sal
- 250 g de calamar baby, limpio, cortado en aros con sus tentáculos
- 120 g de pulpo cocido, en trozos
- 200 g de filetes de pescado blanco, en cubos
- 4 cucharadas de orégano
- 6 limones, para servir
- tostadas, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1104 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pipián rojo
1h
Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín
1h 10 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Adobo básico
30 min
Pescado a la talla
40 min
Mixiote de pollo
1h
Aguachile de camarón
15min
Capirotada
1h 10 min
Pollo con mole verde
1h
Caldo de camarón
40 min
Aporreadillo guerrerense
30 min
Caldo de camarón
25 min