![Pozole de mariscos Pozole de mariscos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BD6EAA25-3785-4A38-8E4A-F82B4EDB75EC/Derivates/19EACBF5-1702-4EE5-8B39-9A2073B59916.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla
- 150 g de rábano
- 150 g de lechuga romana
- 2300 g de agua
- 1 chile ancho, desvenado
- 4 chiles guajillo, desvenados
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 150 g de camarones medianos crudos, separados los cuerpos de las cáscaras
- 100 g de vino blanco
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cucharadita de pimienta negra entera
- 350 g de maíz pozolero, precocido
- 3 cucharaditas de sal
- 250 g de calamar baby, limpio, cortado en aros con sus tentáculos
- 120 g de pulpo cocido, en trozos
- 200 g de filetes de pescado blanco, en cubos
- 4 cucharadas de orégano
- 6 limones, para servir
- tostadas, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1104 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Birria
1 Std.
Margarita
5 min
Clericot
10 min
Costillas de cerdo agridulces
40 min
Caldo de camarón
25 min
Caldo de camarón
40 min
Pozole Verde
1 godz. 20 min
Tradicional barbacoa hidalguense
3h
Mole xiqueño
1 godz. 20 min
Aguachile de camarón
15 min
Jugo de carne al chipotle
55 min